Algemene Voorwaarden

Geachte klant,

Bij het maken van een reservatie bij Maison Lo, legt u een tijdsblok vast in mijn agenda.

Deze tijdsblok staat voor u geblokkeerd. Ik hou deze tijdsblok speciaal voor u vrij waardoor andere klanten langer moeten wachten op een beschikbare tijdsblok voor hun behandeling.

Al te vaak word ik echter geconfronteerd met last-minute annulaties van afspraken (gereserveerde tijdsblokken) en dit om allerlei uiteenlopende redenen.

Niet alleen worden andere klanten hierdoor benadeeld, doordat ze langer moeten wachten, maar iedere annulatie betekent voor mij en mijn zaak een verlies aan inkomsten.

Daarom zal er vanaf 1 juli 2022 een nieuw reservatiesysteem met aangepaste reservatievoorwaarden ingevoerd worden.

Voor iedere gemaakte afspraak krijgt u een bevestigingsmail met een betalingsuitnodiging.

Uiterlijk 1 week voor de afspraakdatum dient u 50 euro als voorschot te betalen, door overschrijving op onze rekening: BE52 7512 1097 1909. Met vermelding van u naam en behandelingsdatum.

Wanneer deze betaling niet heeft plaatsgevonden, 1 week voor de ingeplande behandelingsdatum, behoudt Maison Lo zich het recht voor om de gemaakte afspraak zelf te annuleren en deze tijdblok opnieuw in te vullen.

Uiterlijk 1 week voor de behandelingsdatum kan u uw gemaakte afspraak afzeggen of verplaatsen.

Bij annulaties binnen de laatste week voorafgaand aan de geboekte afspraak wordt het betaalde voorschot omgezet in een waardebon die enkel gebruikt kan worden voor de aankoop van Germaine de Capuccuni producten. Deze waardebon kan niet gebruikt worden voor de betaling van uw volgende afspraak.

Bij annulaties binnen de 48u vervalt het betaalde voorschot integraal.