Fit succes Fit succes

Maison Lo - Fit Succes

Bye bye CELLULITIS

Dat kan met de FIT SUCCES-BODY treatment van Germaine de Capuccini.

Fit Succes behandeling met Dry Brushing Ritueel.

Het droog borstelen van de zones waar vetophopingen en cellulitis ontstaan stimuleert ook de bloedsomloop en verwijdert dode huidcellen. De krachtige formule op basis van natuurlijke extracten zorgt voor een dubbele afslankende werking:

Rekent af met opgehoopt vet en vermindert cellulitis zichtbaar in 14 dagen. De formule voorkomt de terugkeer van cellulitis op lange termijn dankzij het anti-jojo-effect en helpt om langer van de verloren kilo’s te genieten.

De meest efficiënte behandeling is 8 sessie gedurende 4 à 6 weken. Nadien kan je overstappen naar onderhoudsbehandelingen. Fit success arrangement (meest effective behandeling) = 8 sessie op 6 à 8 weken: 75’ = 600€ (7 sessie + 1 sessie gratis) (= per sessie 85€ en de laatste sessie is gratis).

KRACHTIGE NATUURLIJKE EXTRACTEN

Palmaria Palmata-zeewierextract: krachtig anti-jojo-effect

Citroenolie, muisdoornextract, guldenroede, guarana, astragaluswortel: 5 complementaire plantenextracten die het vetweefsel reguleren, de microcirculatie verbeteren en oedeem in het door cellulitis aangetaste gebied verminderen.

Hoe ontstaat cellulitis?

Het ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en de toename vanvetcellen in de onderhuid. Om dit te verminderen en zelfs geheel te laten verdwijnen is het belangrijk om het verkleefde en stugge bindweefsel weer los te krijgen en de afvalstoffen op de natuurlijke manier af te voeren.

FOREVER Fit BODY SCULPTING EMULSION

Met deze thuisverzorgingscrème pak je gericht de probleemzones aan.

Enkel telefonisch te boeken via 011/72.71.35